Lidmaatschap

Wil je lid worden, maar speel je nog geen instrument? Geen probleem, want we hebben onze eigen GF muziekschool. Wij leiden je op tot de landelijke examens. We hebben daarvoor bevoegde en zeer ervaren muziekdocenten in dienst.

Een instrument krijg je in bruikleen. De duur van de opleiding tot het A diploma is gemiddeld 2 jaar. Vanaf dit diploma speel je mee in het orkest en doe je mee met binnen- en buitenoptredens. Het daaropvolgende B diploma kun je in 1,5 jaar behalen. Meer weten? neem contact op met onze opleidingscoördinatoren Rianne de Wit (blazers) of Stijna Romeijn (slagwerk).

Speel je al een instrument dat in onze fanfare past? Dan ben je natuurlijk ook welkom in ons orkest! Schrijf je in en wordt lid van onze gezellige en actieve vereniging!

Lid worden betekent op een inspirerende manier met elkaar muziek maken en deelnemen aan de verenigingsactiviteiten. Naast het maken van muziek doen we als vereniging ook verschillende leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een gezellige avond, een jeugdkamp, een barbecue en een dagje uit. Samen zorgen we ervoor dat Graafstrooms Fanfare een gezellige en bloeiende vereniging blijft.