Muziekschool

Graafstrooms Fanfare heeft de opleiding van haar leden in eigen hand. Onze docenten zijn allen afgestudeerd aan een conservatorium en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven aan individuele leerlingen en groepen. Zij leiden leerlingen op voor het officiële diploma A, B en C onder toezicht van de KNFM.

Na het behalen van het A diploma speel je mee in het orkest. Gemiddeld duurt dat 2 jaar voor een leerling die nog geen instrument heeft bespeeld. In die tijd tot je A diploma speel je één keer per maand in een ensemble met andere leerlingen. Na een jaar strook je in in het jeugdorkest Dynamica. Zo speel je al heel snel samen met anderen leerlingen en volg je individueel je lessen.

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat muziek leren maken voor velen toegankelijk is. Daarom betaalt de vereniging een deel van de opleidingskosten. Afhankelijk van je instrumentkeuze krijg je les van een slagwerkdocent, een koperblaasdocente of een saxofoondocent.

Wil je meer weten over de muziekschool van Graafstrooms Fanfare? Neem dan contact op met de opleidingscoördinator Rianne de Wit. Zij kan je alles vertellen over de opleiding.

Weet je nog niet welk instrument je wilt spelen? Geen probleem. Je kunt bij ons verschillende instrumenten uitproberen om uit te vinden waar jij graag muziek mee wilt maken. Neem ook daarvoor contact op met Rianne de Wit

De lessen voor de slagwerkers vinden plaats op maandagmiddag na 15.00 in Brandwijk en worden gegeven door Adrie van Werd (06-38104510).

De lessen voor de blazers vinden plaats op zaterdag in Brandwijk en worden gegeven door Eelkje van der Wouden (030-6055833) en Adriaan de Bruin (0183-564427).