Kosten

Wij willen zoveel mogelijk mensen, zowel jong als oud, de kans geven om bij de fanfare te komen spelen. Maar een muziekopleiding is vaak duur. Graafstrooms Fanfare betaalt daarom een deel van de kosten van de muzieklessen.

Een leerling betaalt tot en met het behalen van het B diploma  in 2018 € 32,33 per maand. Dit is voor de wekelijkse lessen, de contributie van Graafstrooms Fanfare, het instrument en je uniform dat je in bruikleen krijgt.

Juniorleden betalen in 2018 € 13,33 per maand en seniorleden betalen in 2018 € 15,00 per maand.

Met deze prijzen zijn we nog een van de goedkopere muziekverenigingen in de regio.

Interesse? Inschrijven kan via dit inschrijfformulier of neem contact op met de opleidingscoördinatoren Rianne de Wit of Stijna Romeijn.