Najaarsconcert 2019

Op zaterdag 9 november gaf Graafstrooms Fanfare haar najaarsconcert, voor het eerst in de Overstap in Brandwijk, in de ruimte van medehuurder MeVe. Het thema was deze keer “Op Vakantie”. In het gevarieerde programma van het orkest en de slagwerkgroep werd de luisteraar meegenomen naar tropische stranden en hoge bergtoppen en kon zich weer even in vakantiesferen wanen.

Aan deze avond werd meegewerkt door de slagwerkgroep van Kunst Na Arbeid uit Zegveld. De beide slagwerkgroepen speelden ook een nummer gezamenlijk.

Ook de leerlingen van Graafstrooms Fanfare mochten een nummer meespelen met het orkest en dat deden ze heel knap!

Tevens werd op deze avond de uitslag bekend gemaakt van de GF najaarsverloting. Deze uitslag kunt u hier teruglezen.

Foto’s: Jan de Bruin

Geplaatst op: 12 november 2019 18:46