Fanfareorkest

Glamourconcert in samenwerking met New Classical Quartet, 2011

In het orkest vind je veel verschillende blaasinstrumenten. We hebben bugels, trompetten, een cornet, hoorns, tuba’s en bassen. Naast deze koperblaasinstrumenten hebben we ook diverse saxofoons: de sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon.

De slagwerkers spelen zowel ongestemd als gestemd slagwerk. Zo hebben we naast de diverse trommels en klein slagwerk ook een marimba, diverse xylofoons en pauken.

De fanfare organiseert zelf ieder jaar drie concerten en daarnaast treden we regelmatig op met andere orkesten of koren. Op aanvraag treden we ook op bij andere festiviteiten, zoals bijvoorbeeld jubilea van sportverenigingen en bedrijven, opening van scholen of bedrijven en lampionnenoptochten.

Het fanfare orkest speelt onder leiding van Adrie van Werd. Er wordt iedere maandagavond van 19:25 uur – 21:15 uur in Bleskensgraaf gerepeteerd.