Slagwerkgroep

Glamourconcert 2011

Onze slagwerkers zijn erg veelzijdig; ze bespelen zowel gestemd slagwerk (zoals marimba, xylofoon en pauken) als ongestemd slagwerk (diverse trommels). Met deze verschillende slagwerkinstrumenten  verrassen ze het publiek steeds weer. Ze treden op met de fanfare en hebben ook hun eigen shows. Met deze shows treden ze diverse keren per jaar op.

De slagwerkgroep bestaat uit leden die hun A diploma hebben. In de slagwerkgroep krijg je de kans om ook melodisch slagwerk te leren spelen.

Deze slagwerkers repeteren iedere maandagavond van 18:00 uur – 19:25 uur in de Overstap in Brandwijk onder leiding van dirigent Adrie van Werd.

De dirigent
Adrie van Werd is een bekende professionele slagwerker die ook vele originele slagwerkcomposities op zijn naam heeft staan. De slagwerkgroep brengt dan ook regelmatig stukken ten gehore die Adrie van Werd heeft gecomponeerd zoals “Men at work”. Dit is een stuk wat ook theaterelementen in zich heeft. Regelmatig wordt de slagwerkgroep uitgenodigd dit stuk te presenteren.