Club van Honderd

Op 5 april 1991 is de Club van Honderd opgericht met als doel het werven van middelen om Graafstrooms Fanfare financieel te ondersteunen. Dat was en is nodig, want een muziekvereniging kent vele financiƫle verplichtingen, zoals o.a. opleidingskosten, de aanschaf en het onderhoud van instrumenten, uniformen, enz.
De leden van de Club van Honderd dragen Graafstrooms Fanfare een warm hart toe en velen zorgen al jarenlang voor een zeer gewaardeerde bijdrage. De afgelopen jaren hebben wij onder andere pauken, een marimba, bugels en financiƫn voor de opleidingskosten voor onze leden van hen mogen ontvangen. Wij zijn daar heel erg blij mee.

Mede door die bijdragen is Graafstrooms Fanfare nog steeds in staat een maatschappelijke functie te vervullen. Denk hierbij aan de optredens tijdens aubades op Koningsdag, de Dodenherdenking, het lopen van lampionnenoptochten en het inhalen van de avondvierdaagse.

Meld u aan!
Vindt u het ook belangrijk dat Graafstrooms Fanfare blijft bestaan? Dat jong en oud met elkaar en voor de gemeenschap muziek kunnen maken? Word dan lid van de Club van Honderd en meld u aan. Als dank ontvangt u het clubblad van Graafstrooms Fanfare en is de toegang tot de reguliere optredens van Graafstrooms Fanfare gratis.

U kunt zich aanmelden bij Jan Bartels:
Telefonisch: 0184 – 641641 / 06 – 20530714
Per e-mail: clubvanhonderd@kpnmail.nl

Het jaarverslag 2017 van de Club van Honderd kunt u HIER lezen.

Het jaarverslag 2016 van de Club van Honderd kunt u HIER lezen.